Helgen med blod, pizza, the griffin..

Det blev lite sömn denna helg! I Fredags satt ja uppe å kika på idol å massa annat på internet, klockan blev ganska mycket innan ja fick mig isäng.. Sen skulle ja upp Lördag å vi skulle ut på stan för Maggi skulle klippa sig och hitta nya skor.. Ganska kul att få följa med för en gångs skull, men då gör vi de som ska göras å sen far vi hem igen, fast ja skulle nog kunna stanna och titta lite mer:D
Sen kom en kompis till maggi, och dom va mest för sig själva..

Tills dom lekte nån lek, typ som mörker kurragömma, fast dom kastar saker på den som letar..
Iallafall så vet ja inte va som hände, hörde ba en krasch och ja skyndade mig dit, tänkte att de va nån av nå glasfigurer dom har i rummet.. När ja kom dit stod maggi med en blodig hand, och säger att de hänt en olycka. Hon hade jagat sin bror å slagit handen rätt i en lampa med glasskärm.. och fick ett stort jack på handen..
De enda hon sa va att ja inte skulle berätta för hennes mamma.. Att såret inte gjorde ont eller nått bara ja inte berättade. Hon bad mig flera gånger ja inte skulle säga nått för hennes mamma sku bli arg! Ja sa till henne att de klart ja måste berätta.. Och att vi struntar i lampan bara hon är okej, hon kunde ju ha kvar glas i såret..
Så ja gjorde ju de, handen är nog okej nu, vi tvättade såret och la om de! När ja kom i rummet där dom lekt så håller Tibe på att plocka ihop alla glasbitar, tokunge.. Ja sa att han skulle sluta direkt. han hade då skurit sig på en glasbit också. men de va som tur ba ett väldigt litet sår  !!
Efter det så satt vi oss framför tvn å kolla the Griffin istället.. Mycke lugnare..

På kvällen elr natten igår så blev de aaaalldeles för länge, satt å prata me pao. hon jobbar natt så ja va tvungen att vänta sent om ja skulle prata me hon.. Och hon skulle ju berätta en rolig historia så ja va tvungen att vänta.. för skrattretande är det. Men väldigt tråkigt.. Förstår inte vad som används när denna människa ska tänka !
la mig vid 3 iaf.. kollade även ¨på tatueeringar inatt. Oj så sugen ja är! Måste göra de snart...

Idag så ha ja städat, och städat, för snabbt gick de inte så trött som ja va.. Sen ha ja ba tagit de lugnt å hålle kolla på grabbarna, Maggi va borta hos en kompis och tibe hade en kompis här  :)
halvsov hela dagen tror ja.. Han me å se Freaky Friday även, den är rolig.. Sen blev de pizza till middag :)

Nuu ska ja kika klart överallt sen sooova för imorn är ja ledig! Blir nog en sväng på stan gissa ja. :) 

Ida : Roligt att höra att du läser, De rullar på ganska bra här! Glad är ja väl också, men saknar alla vänner och familj. Men ja kämpar!
Hoppas de e bra med dig med! Synd ja missar dig å marknan, men du få ragga och ha kul åt mig med ;)<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0